top of page
  • Writer's pictureValinda

6 Geweldige Duurzame Schoonmaak sets

Updated: May 25

We houden allemaal van schone was en een fris en lekker ruikend huis. Maar is het niet raar om tijdens het schoonmaken afval te maken? En tegelijkertijd het milieu vervuilen? Om nog maar te zwijgen over de schade die het toebrengt aan je gezondheid en aan de mensen die in uw huishouden wonen.

Kies daarom voor groene en duurzame opties; hieronder vindt je zes geweldige reinigingssets zonder afval om alle bovengenoemde problemen op te lossen. Bovendien, als je ze eenmaal hebt uitgeprobeerd en ziet hoe prachtig en efficiënt ze zijn, zul je ze de hele tijd gebruiken en ze aanbevelen aan alle mensen die je kent. Last but not least, je portemonnee zal je dankbaar zijn, want als je er goed voor zorgt, gaan ze veel langer mee in vergelijking met traditionele producten, en als die op zijn, kun je ze in je recycle bak gooien.


Afwasborstelset

Deze keukenborstel-afwasset bevat alles wat je nodig hebt om een ​​groot assortiment plastic keukengerei in je keuken te vervangen en ervoor te zorgen dat je potten en pannen glanzend en schoon zijn. De afwasset voor de keukenborstel bevat:

  • Milieuvriendelijke schrobborstel met vervangbare kop, roestvrij staal en hout Borstel en handvat

  • Vervangende kop voor milieuvriendelijke schrobborstel, sisalvezelharen

  • Afgeronde afwasborstel van beukenhout met haren van kokosvezel coconut

  • Universele, natuurlijke schuurborstel van bamboe-sisal/palmvezel

Een sterke, solide handborstel voor zwaar gebruik is uitstekend geschikt voor het reinigen van allerlei soorten oppervlakken, inclusief fruit, groenten en de afwas.